ЕКО МЕД

ПЧЕЛАРСКА ФАРМА

МЕД

ЛИВАДСКИ МЕД (1 kg)
500 ден. 400 ден.
НАРАЧАЈ
ЛИВАДСКИ МЕД (0.5 kg)
350 ден. 300 ден.
НАРАЧАЈ
МЕД СО САЌЕ (1 kg)
500 ден.
НАРАЧАЈ
МЕД СО САЌЕ (0.5 kg)
300 ден.
НАРАЧАЈ

МАТИЧНА МЛЕЧ

НЕМА НА ЗАЛИХА

МАТИЧНА МЛЕЧ (5 g)
900 ден.
НАРАЧАЈ

НЕМА НА ЗАЛИХА

МАТИЧНА МЛЕЧ (10 g)
1500 ден.
НАРАЧАЈ

НЕМА НА ЗАЛИХА

МАТИЧНА МЛЕЧ (20 g)
2500 ден.
НАРАЧАЈ

ПРОПОЛИС

ПРОПОЛИС (15 ml)
60 ден.
НАРАЧАЈ
ПРОПОЛИС (30 ml)
100 ден.
НАРАЧАЈ

* ПО НАРАЧКА МОЖЕ ДА ВИ НАПРАВИМЕ РАЗНИ МИКСОВИ СО МЕД КАКО МЕД СО ЛЕШНИЦИ, МЕД СО СЕМЕ ОД КОПРИВА, МЕД СО ПОЛЕН ИЛИ МИКС ПО ВАША ЖЕЛБА